DENİZLİ / PAMUKKALE - Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

''Bağımlılıkla mücadelede farkındalık eğitimleri'' kapsamında Pamukkale İlçe Müftülüğü Vaizi Sayın Fatih POLATER 'e  Kayhan 75. Yıl MTAL ve Pamukkale MESEM öğrencilerimize vermiş olduğu eğitimden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor", "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projelerini de içine alacak şekilde kapsamı genişletilerek oluşturulan "Ben Her Yerde Varım" projesi mart ayı itibarıyla çalışmalarına başlandı. Projenin 2024 yılının sonuna kadar ve her yıl yenilenerek devam etmesi hedefleniyor.

Söz konusu proje ile öğrencilerin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisi kazanmaları; millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini geliştirmeleri; düzenlenecek etkinlikler yoluyla toplumda ihtiyaç duyulan konularda çözüm üretme kabiliyetlerini ortaya koyarken etik davranışlarla da örnek teşkil etmeleri hedefleniyor. Aynı zamanda toplumda mesleki ve teknik eğitimin öneminin daha çok fark edilmesi, tanıtılması ve saygınlığının artırılması amaçlanıyor.

Şbt

2023-TR01-KA121-VET-000162779 NOLU ERASMUS+ MESLEKİ EĞİTİM AKREDİTASYON PROJESİ YURT DIŞI HAREKETLİLİĞİ İÇİN SEÇİLEN ÖĞRETMEN LİSTESİ

Ock

REHBER ÖĞRETMENİMİZ MERVE BOYNİKAR TARAFINDAN PAMUKKALE MESEM VE KAYHAN 75. YIL MTAL VELİLERİMİZE ''ERGENLİKTE ETKİLİ İLETİŞİM '' KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.EMEKLERİNDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKUL TANITIM GÜNLERİNDE YENİ OKULUMUZ PAMUKKALE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÖRNEK UYGULAMALARLA TANITILDI. GÖREV ALAN ÖĞRETMENLERİMİZ HÜLYA ÖZCAN İLE ATİKE KAÇAR'A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Alanı öğretmenimiz Hülya ÖZCAN 'ın davetiyle okulumuz öğrencilerine örnek uygulamalar ile verdikleri eğitim için Şahin ÖLMEZ'e , Ayhan ÖLMEZ ' e , Okan EKİZ' e , Soner SALİK'e , Sertaç AKYIL'a , Alp DEMİRHAN'a , Hüseyin ÇAYBAŞ 'a, Sultan BEDİR'e teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk'ün bizlere bıraktığı en önemli miraslardan olan Cumhuriyetimizin 100. yılında Ulu Önderimizin vefatının 85. yıl dönümünde ATA ' mızı komşu okulumuz Mehmet Atmaca İlkokulu ile birlikte düzenlediğimiz tören ile andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını komşu okulumuz Mehmet Atmaca İlkokululöğrenci ve öğretmenleriyle birlikte coşkuyla kutladık. Nice 100 lere...